De ceremonie is het belangrijkste deel van de huwelijksdag, Het maakt deze dag tot een bijzondere gebeurtenis omdat de gehele huwelijksvoltrekking en toespraak helemaal op jullie eigen situatie is toegespitst.

Trouwen zoals jullie zijn en zoals jullie dat willen. Samen kunnen we jullie plannen en ideeën vormgeven om er een zeer bijzondere ceremonie van te maken.

Voor jullie en de mensen om je heen wordt het een dag om nooit te vergeten en waar nog lang over gesproken zal worden.
Graag praat ik met jullie over de sfeer die jullie willen dat deze bijzondere dag gaat uitstralen en hoe jullie je achteraf deze dag willen herinneren.

Na een eerste kennismaking , het zogenaamde klik-gesprek, volgt een gesprek over hoe jullie elkaar hebben ontmoet, of er direct sprake was van liefde-op-het-eerste-gezicht en wat jullie samen beleefd hebben.
Natuurlijk is er ook tijd voor het uitwisselen van ervaringen en gebeurtenissen die een belangrijke rol spelen in jullie persoonlijke leven en dingen die jullie verder graag verwerkt willen zien in de ceremonie.

Stralend het JA-woord uitspreken op een unieke trouwlokatie die voor en door jullie gekozen is op een voor jullie bijzondere datum, niets is te gek !

In principe geven de meeste gemeenten toestemming om een trouwambtenaar uit een andere gemeente voor één dag te benoemen.
Niet alle gemeenten werken hier echter aan mee. In dat geval is het mogelijk om een ceremonieel huwelijk te sluiten; het officiële gedeelte op het gemeentehuis in jullie woonplaats gaat dan vooraf aan de feestelijke ceremonie in bijzijn van familie, vrienden en genodigden.